Geen reacties

Bij een jaarbeurt, grote beurt of longlife service

Als u nu vóór 30 november a.s. een afspraak maakt voor een jaarbeurt, grote beurt of longlife service.

Als er één seizoen is waarin u veel gebruik maakt van de ruitenwissers van uw auto dan is het wel de Herfst. Vreemd genoeg horen wij de laatste tijd onze klanten steeds vaker zeggen: “laat die wisserbladen nog maar even zitten, die doen het volgens mij nog prima”. Niet verstandig als u het ons vraagt. Met ruitenwisserbladen is het net zoals bij een tandenborstel: je merkt pas hoe erg de vorige versleten was zodra je de nieuwe voor het eerst gebruikt.

Daarom hebben wij gemeend de drempel voor de keuze van een set nieuwe wisserbladen in deze tijd van crisis maar in zijn geheel weg te nemen. Als u nu vóór 30 november a.s. een afspraak maakt voor een jaarbeurt, grote beurt of longlife beurt aan uw auto ontvangt u van ons namelijk een gratis set originele*) wisserbladen voor de voorruit van uw auto.

Maak direct een afspraak

*) Voor de merken VW, Audi, Seat en Skoda waarin wij ons hebben gespecialiseerd ontvangt u originele wisserbladen. De meeste types hebben wij bovendien op voorraad. Voor alle overige merken ontvangt u wisserbladen van het merk Bosch en/of Valeo welke wij specifiek voor uw auto zullen bestellen.

Tags: