Google-Beoordeling
4.4
js_loader

Disclaimer

De informatie op deze site wordt permanent, accuraat en actueel als mogelijk weergegeven. Wijzigingen in tekst, technische informatie, uitleg, specificaties, afbeeldingen of andere informatie op deze site worden te allen tijde voorbehouden. Uiteraard hebben wij de gegevens op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Mocht echter onverhoopt (al dan niet achteraf) blijken dat er zich op deze site onjuistheden of typefouten staan, dan zijn wij daarvoor niet aansprakelijk te houden en behouden we ons alle rechten voor. Het staat Garage W.W. Smit vrij vergissingen, ook achteraf alsnog te corrigeren en waar nodig door te berekenen. De door ons genoemde prijzen (ook in andere valuta dan €) zijn voor de Nederlandse markt zogenaamde consumenten prijzen incl. BPM en BTW, exclusief afleveringskosten of verzendkosten. Alle prijzen dienen slechts ter indicatie en zijn bedoeld als vanaf prijzen tenzij expliciet anders is vermeld. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Virussen en veiligheid

Onze internetsite wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kunnen wij echter niet garanderen. Deze internetsite kan tevens links bevatten naar andere sites. Garage W.W. Smit is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan de site verbonden internetsite.

Door Garage W.W. Smit verzonden e-mail

De informatie verzonden met e-mail berichten is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Garage W.W. Smit staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Aan de toegezonden informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Leveringsvoorwaarden

Op al onze leverancies zijn de algemene voorwaarden BOVAG (99 Kb) van toepassing of indien handelend uit naam van een bedrijf de algemene voorwaarden BOVAG zakelijke markt (253 Kb).