Vooruitstrevende technologie en doordachte serviceconcepten vormen de solide basis voor het comfortabele Audi-gevoel. Deze passie voor vooruitgang is de rode draad in de historie van Audi en zal ook altijd het streven voor de toekomst zijn.

Al bij het begin van Audi, in 1909, ontwierp oprichter August Horch ‘sterke en betrouwbare auto’s voor de toenemende vraag’. Dit is vandaag de dag nog steeds zo: Het merk Audi staat voor baanbrekende technologie en vooruitstrevend design, kortom voor ‘Voorsprong door techniek’.

Service en onderhoud

Bij een vakkundige onderhoudsbeurt van uw Audi komt heel wat kijken. Complexe en bijzondere auto’s vragen om een vergelijkbaar onderhoud. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Als niet-dealer maken wij toch gebruik van de officiële diagnose apparatuur en speciaal gereedschappen en monteren wij uitsluitend originele merkonderdelen die wij zelf uit Duitsland importeren.

De Audi fabrikant adviseert ieder jaar de auto minimaal te onderwerpen aan een zogenaamde jaarbeurt. Dat is niet voor niets: een goed onderhouden auto biedt u bedrijfszekerheid en waarborgt uw rijcomfort. Bovendien heeft een goed onderhouden auto een hogere restwaarde.

Maak direct een afspraak

Onderhoudsadvies

Er zijn twee algemene keuzes die u als Audi rijder kunt maken: regulier onderhoud volgens vaste standaard intervallen (15.000 km of 1 x jaar) of onderhoud volgens Verlengde Onderhouds Intervallen (ook wel VOI genoemd).

Lees meer over de onderhoudsadviezen