Škoda bij Garage W.W. Smit

Alleen het beste is goed genoeg voor de klanten van Škoda. Dit uitgangspunt, dat werd gehanteerd door de oprichters van het bedrijf Laurin en Klement, wordt zelfs vandaag de dag nog steeds gevolgd. Daarom besteedt Škoda maximale aandacht aan al de processen van haar bedrijf. Van auto-ontwikkeling tot productie, verkoop en after-sales service. De reden is simpel: Jouw tevredenheid is Škoda’s nummer een-prioriteit.

Škoda is sinds 1991 onderdeel van Volkswagen AG: de modellen maken dan ook gebruik van de laatste Volkswagen-technieken. In combinatie met Škoda’s betrouwbare en innoverende design, de slimme prijs-kwaliteit verhouding en de brandstof besparende toepassingen, zijn Škoda-modellen voor steeds meer consumenten een keuze om met recht trots op te zijn.

Service en onderhoud

Kundig en regelmatig onderhoud van jouw Škoda is erg belangrijk. De Škoda fabrikant adviseert ieder jaar de auto minimaal te onderwerpen aan een zogenaamde jaarbeurt. Dat is niet voor niets: een goed onderhouden auto biedt u bedrijfszekerheid en waarborgt uw rijcomfort. Motorisch en op andere vlakken blijft je auto zo in optimale conditie, en je verhoogt bovendien de (eventuele) inruilwaarde.

Als niet-dealer maken wij gebruik van de officiële diagnose apparatuur en speciaal gereedschappen en monteren wij uitsluitend originele merkonderdelen die wij zelf uit Duitsland importeren.

Maak direct een afspraak

Onderhoudsadvies

Er zijn twee algemene keuzes die u als Škoda rijder kunt maken: regulier onderhoud volgens vaste standaard intervallen (15.000 km of 1 x jaar) of onderhoud volgens Verlengde Onderhouds Intervallen (ook wel VOI genoemd).

Lees meer over de onderhoudsadviezen