Google-Beoordeling
4.3
js_loader

Service en onderhoud

De Seat kan een stootje hebben. Maar wil je zo lang mogelijk onbezorgd kilometers maken? Vertrouw dan op de kwaliteitsservice van Garage W.W. Smit. Onze technici doen meer dan alleen maar olie verversen. Ze zijn vakbekwaam, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, beschikken over up-to-date technische informatie en werken met het beste materiaal. Als niet-dealer maken wij toch gebruik van de officiële diagnose apparatuur en speciaal gereedschappen en monteren wij uitsluitend originele merkonderdelen die wij zelf uit Duitsland importeren.

De Seat fabrikant adviseert ieder jaar de auto minimaal te onderwerpen aan een zogenaamde jaarbeurt. Dat is niet voor niets: een goed onderhouden auto biedt u bedrijfszekerheid en waarborgt uw rijcomfort. Bovendien heeft een goed onderhouden auto een hogere restwaarde.

Maak direct een afspraak

Onderhoudsadvies

Er zijn twee algemene keuzes die u als Seat rijder kunt maken: regulier onderhoud volgens vaste standaard intervallen (15.000 km of 1 x jaar) of onderhoud volgens Verlengde Onderhouds Intervallen (ook wel VOI genoemd).

Lees meer over de onderhoudsadviezen

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor onderhoud. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of bel 020 42 65 858.