Airco geurbehandeling

Door condensvorming in de ventilatiebuizen in uw auto kunnen bacteriën zich gemakkelijk vermenigvuldigen en daarmee een onaangename geur veroorzaken. Met deze geurbehandeling doden wij niet alleen de bacteriën, bovendien ruikt uw auto weer fris deze zomer.

Uitgebreide airco controle

Uitsluitend uit prijs-concurrentie overwegingen wordt door de fabrikant, tijdens het reguliere onderhoud een controle van de airco-installatie niet voorgeschreven. Op zich vreemd, want ook de onderdelen van de airco-installatie zijn aan slijtage onderhevig. Tijdens onze uitgebreide airco-controle keren wij uw airco-installatie letterlijk binnenstebuiten. Wij halen het koudemiddel uit het systeem, controleren de hoeveelheid (vullen die zonodig weer aan), persen het systeem af op hoge druk (om potentiële lekkagepunten te lokaliseren) en voegen preventief een lek-detectievloeistof toe.

stek-logoNB: Het zogenaamde koudemiddel in uw aircoinstallatie is een milieubelastende vluchtige stof. Daarom mogen uitsluitend STEK-erkende bedrijven reparaties en/of onderhoud aan uw airco-installatie uitvoeren.

Afspraak maken?

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor Airco controle. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of bel 020 42 65 858.

Maak direct een afspraak