Google-Beoordeling
4.3
js_loader

Als u aan ons vraagt wat de vervanging of reparatie van een onderdeel aan uw auto kost, is het bedrag dat wij vervolgens aan u doorgeven standaard op basis van gebruik van originele onderdelen. Hierdoor hebben wij de zekerheid dat de vervangen onderdelen niet alleen altijd op uw auto passen, maar ook dat eventuele aanpassingen of verbeteringen zijn doorgevoerd in het nieuwe onderdeel dat wij op uw auto monteren.

Originele onderdelen

Wij monteren en gebruiken de volgende originele onderdelen:

Direct bij de bron

Wij importeren ca. 80% van onze onderdelen geheel zelfstandig uit Duitsland. Uiteraard zou het makkelijker zijn de onderdelen in Nederland te kopen, maar omdat wij op geen enkele manier gebonden zijn aan het officiële dealerkanaal, biedt groot inkopen in het buitenland, vrijwel direct bij de bron, voor ons en daarmee voor u schaalvoordeel. Hiertoe worden de door ons bestelde delen wekelijks bij ons aangeleverd. Is er meer haast of ontvangen wij een verkeerd onderdeel wijken wij uit naar een vaste Nederlandse ex-collega dealer.

Wij durven zelfs te beweren dat wij meer originele onderdelen verkopen als een gemiddelde Nederlandse dealer. Vraagt u maar eens aan een willekeurige dealer of men daar:

  • standaard bij vervanging een originele accu monteeerd?
  • bij reparaties aan het koelsysteem originele koelvloeistof gebruikt?
  • bij vervangen van de distributieriem of multiriem een originele riem gebruik?

Uitzonderingen daar gelaten zult u vaak horen dat dit niet het geval is.

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor onderhoud. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of bel 020 42 65 858.