Google-Beoordeling
4.4
js_loader

Service en onderhoud

Bij Garage W.W. Smit is uw Volkswagen voor onderhoud in de beste handen. Omdat onze monteurs uw Volkswagen van A tot Z kennen en werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaard, met perfect passende, 100% originele Volkswagen-onderdelen. Als niet-dealer maken wij toch gebruik van de officiële diagnose apparatuur en speciaal gereedschappen en monteren wij uitsluitend originele merkonderdelen die wij zelf uit Duitsland importeren.

De Volkswagen fabrikant adviseert ieder jaar de auto minimaal te onderwerpen aan een zogenaamde jaarbeurt. Dat is niet voor niets: een goed onderhouden auto biedt u bedrijfszekerheid en waarborgt uw rijcomfort. Bovendien heeft een goed onderhouden auto een hogere restwaarde.

Maak direct een afspraak

Onderhoudsadvies

Er zijn twee algemene keuzes die u als Volkswagen rijder kunt maken: regulier onderhoud volgens vaste standaard intervallen (15.000 km of 1 x jaar) of onderhoud volgens Verlengde Onderhouds Intervallen (ook wel VOI genoemd).

Rijdt u minder dan 15.000 km per jaar, dan is vast onderhoud voor u het voordeligst. Rijdt u meer of hebt u een Volkswagen uit 2001 of later, dan rijdt u standaard op verlengd onderhoud. Rijdt u in zo’n jonge Volkswagen echter minder dan 15.000 km per jaar, dan kan het voordeliger zijn om te kiezen voor vast onderhoud.

Lees meer over de onderhoudsadviezen

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor onderhoud. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of bel 020 42 65 858.