Waarom en op welke wijze bieden wij onze producten en diensten aan en op welke klantenkring richten wij ons?

wwsmit-filosofieReeds uit onze verre historie, richten wij ons hoofzakelijk op de particuliere en klein zakelijke autobezitter. Deze klantenkring moet bij ons op alle reparatie- en onderhoudsvragen niet alleen een deskundig antwoord en goed advies ontvangen, maar zal op geen enkele vraag het antwoord “nee, dat kunnen wij helaas niet” mogen horen. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in de 4 bekende hoofdmerken uit de Volkswagen groep en hebben ons uitrustingsniveau van de werkplaats en uiteraard de kennis van onze medewerkers hier volledig op aangepast.

Werkelijk alle denkbare specifieke werkzaamheden kunnen wij uitvoeren. Om een paar specifieke voorbeelden te noemen: sleutels inlezen, on-line software update van het motormanagement, 3D-uitlijnen, schadeherstel, spotrepair, airco reparaties, ruitvervanging & -reparaties, naderhand inbouwen van originele accessoires, SCM alarmkeuringen, APK, maar uiteraard ook het reguliere onderhoud volgens fabrieksvoorschrift.

Standaard maken wij gebruik van originele onderdelen, waarvan wij de overgrote meerderheid zelfstandig importeren vanuit Duitsland. Als er echter goede niet-originele alternatieven zijn dan hoort u dit uiteraard ook van ons.

Persoonlijke aandacht en deskundige adviezen

Maar waar laat Garage Smit zich nu het meest vergelijken? Dat is een lastige vraag waar volgens ons niet eenduidig antwoord op is te geven. Er zijn namelijk in Nederland niet veel merkspecialisten zoals ons bedrijf en al helemaal niet zonder een afdeling verkoop.

Door onze keuze voor een specifiek merk of merkengroep, het gebruik van originele onderdelen en gebruik van werkplaats apparatuur + speciaal gereedschap direct bij Volkswagen vandaan, zijn wij op dit vlak te vergelijken met een merkdealer.

In de keuze voor ons als garage laten veel van onze klanten zich niet uitsluitend leiden door bovengenoemde uitgangspunten. Onze grote vaste klantenkring liet ons weten dat vooral de persoonlijke aandacht en deskundige adviezen over het wel of niet repareren ervoor zorgde dat wij ook de volgende onderhoudsbeurt weer mochten uitvoeren. Onze persoonlijke aandacht is misschien wel het meest vergelijkbaar met een kleine dorpsgarage.

Wij zijn geen merkdealer en zitten niet in een duur pand op een A-locatie of direct aan een auto-boulevard. Eerlijk gezegd zitten wij enigszins verscholen in een woonwijk in Amsterdam-buitenveldert, maar wel pal naast een sneltram verbinding welke iedere 10 minuten rijdt tussen Amstelveen en Amsterdam-centrum. Wij hoeven niet mee te doen met allerlei dure eisen aan de uitstraling en inrichting. Mede hierdoor is ons prijsniveau vergelijkbaar met een universeel autobedrijf.

U kunt bij ons geen auto kopen. Hierin blijven wij tegen u het liefst onafhankelijk en zullen u adviseren gebruik te maken van onze aankoopkeuring. Deze keuring is overigens gratis als wij uw huidige auto volledig hebben onderhouden. Misschien kunt u ons hierin het meest vergelijken met de ANWB.

Maar wij kunnen nog zoveel vergelijkingen over onszelf maken. Het beste vergelijk maakt u zelf.

Rijdt u gerust eens bij ons langs

Kijk voor meer informatie, telefoonnummers en route op onze contactpagina. Met het routekaartje.pdf (314Kb) vindt u ons zo.

Neem contact op

Wij laten u graag beleven wat wij hierboven beloven…

Maurice Smit