Google-Beoordeling
4.3
js_loader

Bij langdurig remmen loopt de temperatuur in het remsysteem namelijk op tot bijna 350 à 400 graden. Het water in het systeem gaat bij deze extreme temperatuur koken en wordt hierbij omgezet in dampbelletjes. Vloeistof is niet samendrukbaar, maar gas wel. Door de dampbellen in uw remsysteem is een optimale werking van uw remmen niet meer gegarandeerd en uw remmen zijn niet 100% betrouwbaar.

Iedere 2 jaar verversen

Een remsysteem is niet een gesloten systeem. Onderzoek heeft uitgewezen dat remvloeistof gemiddeld twee jaar meegaat. Daarna kan de vloeistof zoveel water bevatten dat u uw eigen veiligheid – en die van andere weggebruikers – op het spel zet. En dat risico kunt u gewoonweg niet nemen.

In het Serviceplan van uw auto staat vermeld wanneer de remvloeistof voor het laatst is ververst. Is dat de afgelopen twee jaar niet meer gebeurd? Hebt u ook maar de geringste twijfel? Kom dan bij ons langs. In het belang van uw eigen veiligheid en die van ander weggebruikers.

Wij spoelen het remsysteem van uw auto helemaal schoon. Het remsysteem wordt gevuld met nieuwe originele remvloeistof, waarna het gehele remcircuit wordt afgeperst.

De originele remvloeistof is van hoogwaardige kwaliteit en is door en door getest. En biedt u de komende twee jaar weer een maximum aan veiligheid.

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor onderhoud. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of bel 020 42 65 858.