Google-Beoordeling
4.4
js_loader

Bijbestellen

Bij iedere auto horen minimaal twee identieke sleutels. Tot en met 2002 is modelafhanklijk ook vaak een zogenaamde portemonnee sleutel bijgeleverd. Als u een sleutel verliest, moet u uiteraard een nieuwe sleutel kunnen bijbestellen.

Hiervoor kunt u uiteraard bij ons terecht. Het snelst kunt u een nieuwe sleutel bij ons bestellen als u de beschikking heeft over het zwarte sleutellabel. Hierop staat aan de ene zijde met een zwarte sticker de laatste cijfers van het chassisnummer vermeld en op de andere zijde het sleutelnummer. Om vergissingen te voorkomen verzoeken wij u een kopie van deze kant van het label aan ons te mailen of te faxen.

Binnen ca. 24 uur hebben wij dan uw nieuwe sleutel in huis.

Vervolgens zullen wij deze en ALLE nog in uw bezit zijnde resterende sleutels online met de fabriek in Duitsland inlezen in het motorregelapparaat van uw auto. Alvorens een on-line verbinding te maken, maken wij een kopie van de legitimatie van de rechtmatige eigenaar samen met en kopie kenteken deel 1 en 2.

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor onderhoud. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of bel 020 42 65 858.