Google-Beoordeling
4.4
js_loader

In beide gevallen wordt de montage van niet-originele onderdelen expliciet vermeld en ook als zodanig op de factuur bevestigd. Niet-originele onderdelen hoeven niet slechter te zijn dan origineel. Vaak komen deze delen zelfs uit dezelfde fabriek en is slechts het ontbreken van merk-logo het enige technisch en optische verschil. In die gevallen zult u van ons de mogelijkheid geboden krijgen ervoor te kiezen een niet-origineel onderdeel te monteren. Vaak om reden van een goedkopere prijs, soms ook om reden dat een origineel onderdeel niet of slecht leverbaar is.

Sommige onderdelen zullen wij echter nooit aanbieden en monteren, ook niet als u als klant hier om vraagt. Wij zijn van mening dat wij uiteindelijk ook een hoog kwaliteitsimago nastreven en louter op basis van ervaring zullen wij onderstaande niet-originele onderdelen niet voor u kunnen leveren cq. monteren:

  • remdelen
  • verlichtingsunits
  • 2massa vliegwiel
  • regelapparaten

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor onderhoud. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of bel 020 42 65 858.